Catering i Silkeborg og omegn

Skal du bruge en catering ordning til et arrangement i Silkeborg og omegn? Cater-Solution har mange års erfaring inden for catering, og vil med garanti kunne opfylde jeres dømme inden for budgettet.

Det er yderst vigtigt, at man får snakket en fest ordentligt igennem. Ofte vælger folk ud fra, hvad man har set til andre fester eller hvad man har prøvet før.

Når vi snakker om menuen, går vi i dybden, således vi får skåret alt det unødvendige fra og har kogt fonden helt ned til den gode smag.

Pengene skal bruges rigtigt, således kvaliteten er i top uden at prisen er det. Jeg kan tilbyde en bred vifte af forskellige retter. Det interessante er at finde det helt rigtige til netop din fest.

Det er vigtigt at kende til ønsket om kvalitet, hvilke type mad der er tale om, – om det er klassikerne, den lette nyfortolkning, buffet, stående taffel, eller noget helt andet.

Lad os derfor mødes og skræddersy din festmiddag ud fra dine kriterier. Prisen regnes ud fra, det setup der ønskes.

Vi du selv stå for bordækning, eller har du en yndlingsopskrift på en småkage og selv vil levere, så afspejler det sig selvfølgelig i prisen ved at vi trækker lidt fra.

Vi har derfor den helt rigtige pris hver gang, fordi vi finder ud af den sammen.

Skal du bruge noget let? Som noget nyt tilbyder vi Hors d’oeuvres som catering løsning.

Bestilling

Ring eller skriv for at få en snak.

Eksempel på en traditionel Carvery buffet

  • Varmrøget laks fra Kartrinedal med ærtepure og lynfermenteret spidskål
  • Helstegt oksecuvette
  • Hvidløgsmarineret kamfilet
  • Flødekartofler
  • Oliestegte petite kartofler
  • 1 slags sauce
  • 2 slags blandet luksus salat med dressing
  • Flutes og smør
Pris: 279,-
Standard borddækning, med stofdug og servietter, blomster, lys kan tilkøbes.
Priserne gælder ved minimum 20 personer
Børn under 12 år halv pris, børn under 3 år gratis

Eksempel på en 3-retters menu

  • Souffle af tempereret torsk med syltede rødløg, ærtepure ganeret med forel-rogn – Brød
  • Helstegt mørbrad af kornfodret ungkvæg med stegte svampe, brøndkarsecreme og knuste kartofler med kværnet peber
  • Sprød feuilletine med lag på lag af hindbærsyltetøj, mandelsmåkage og hvid chokoladefromage toppet med blank hindbærgelé

Pris: 398,-

Standard borddækning, med stofdug og servietter, blomster, lys kan tilkøbes.
Priserne gælder ved minimum 20 personer
Børn under 12 år halv pris, børn under 3 år gratis

Fra begge menuer kan vi plukke lidt fra, eller vi kan fintune den, ved at skifte ud på forskellige retter. Skal prisen op eller ned, det finder vi ud af.

 

Besøg vores facebook