Jeg driver nu mit eget firma og kan drage fordel af mine mange forskellige arbejdsopgaver i mange forskellige situationer. Vigtigst af alt, så skal mit firma lytte til folks behov og ønsker. – Derfor har jeg ingen pakkeløsninger. Hvert arrangement bliver lavet ud fra behov og kundens tanker, samt budget.
Herved kan jeg rådgive, hvordan arrangementet bedst bliver skruet sammen, så der ikke er unødvendige udgifter, som gør et arrangement fordyrende.
Eksempelvis kigger vi på menuens sammensætning og ud fra det, kan vi se om der er ting, som er overflødigt.
Det er med at skære det fra, som i mange sammenhænge kendes som mersalg. ”Skal der være fokus på den tunge dessert, så skal vi nok ikke gå efter kaffe med det store kagebord bagefter osv.
Vil man holde et arrangement, hvor man ikke skal tænke på andet end at hygge sig, så kan vi det. Vil man selv dække op og derved selv at tage udgifterne herved, så finder vi også ud af det. Det skal give mening.
Jeg holder fokus på, at pengene bliver brugt rigtigt, så der er ”råd” til den rigtige kvalitet.
Jeg lader mine fine fornemmelse blive hjemme, fordi det er kunden der bestemmer, hvordan arrangementet skal afholdes, men kvaliteten af det vi finder ud af sammen, skal jeg kunne stå indenfor – altid!
Derfor er det vigtigt med en skarp rådgivning, så prisen ikke stikker unødvendigt af.
Min medarbejderstab og jeg, lægger os i selen for at skabe det bedste arrangement, hver gang.
Cater-Solution driver Gjern Kultur- Og Idrætscenter.
Her kan man bestille selskabsarrangementer i huset. Ved sportsarrangementer er der åbent for salg af mad og drikke.
Cater-Solution driver også Fårvang og Omegns kulturelle samlingssted med lokaler til 25, 50, 180, eller 230 gæster og vi er altid klar til at holde dit arrangement.
Her kan man også bestille selskabsarrangementer til ud af huset.
Cater-Solution er et cateringfirma, der ejes af Jan Æbelø Iversen.
Uddannet kok 1988 i Sønderjylland.
Der er tilknyttet et fast team af medarbejdere, der består af kokke, assistenter og serveringspersonale.
“Efter 35 år, som kok, souschef og køkkenchef på forskellige hoteller, restauranter, kantiner, samt Camp Boss i offshore branchen og tidligere restauratør med 2 restauranter, har jeg en solid og bred erfaring.
Jeg har en lang broget karriere, hvor jeg har arbejdet med fødevarer i forskellige facetter. Jeg har beskæftiget mig med produktudvikling indenfor madkoncepter.
Blandt andet har jeg i 15 år været Camp Boss (Forplejningschef) på platforme i Nordsøen, hvor en kollega og jeg, sammen med forskellige fødevarevirksomheder, fik skræddersyet fødevareløsninger, der passede til behovene på platformene. Jeg var desuden rundt og implementere de nye løsninger på alle platformene.
Jeg har endvidere arbejdet som fagkonsulent i kødbranchen for Offshore og Cruiseline Business”
Samt ved alle arrangementer.